París

Paris, 13.11.2015 -3

Paris, 13.11.2015 -3

Paris, 13.11.2015 -2

Paris, 13.11.2015 -4 Paris, 13.11.2015

 

Anuncio publicitario

Acerca de José Luis

Las apariencias no engañan
Esta entrada fue publicada en Sociedad. Guarda el enlace permanente.

20 respuestas a París

 1. miguel ángel cortés (extremanyo) dijo:

  Magnífico homenaje a esa ciudad y a sus doloridos habitantes; así, sin palabras, dejando que nuestra emoción se conforme a la vista de las tremendas imágenes. Ojalá esta página de hoy nunca hubiese sido necesaria y pronto podamos recuperar la alegría de París.

  • José Luis dijo:

   No sé. Hoy no podia sacar una página hablando de minuetos, y a veces me parece impúdico andar buscando palabras para estas cosas. O titular con un insulto, que también es una opción

 2. timamót dijo:

  Tristos i commocionats. Compasió pels morts i per les seves famílies i amics.
  Dues preguntes: qui ven les armes i explosius? Qui les paga i subvenciona als fanàtics?

  • José Luis dijo:

   No, Fita, no estic gens d’acord, no és això. Ara mateix no em preocupen gens els traficants d’armes, ni crec que estiguin fent el negoci de la seva vida venent unes quantes granades a aquests desgraciats. Segur que hi ha que fa negoci amb la guerra, també qui el fa amb la pau, venent banderes i pegatines quan els importa un rave la pau. Ara no és aquesta la qüestió. Fins jo sé, qui els paga i nodreix és l’estat islàmic. No cal imaginar cap ma negra darrera d’ells. Que algú se n’aprofiti, es probable, per no dir segur. Sempre n’hi ha gent així. La realitat és que aquests fanàtics pertorbats existeixen, ens han condemnat a mort, som pagans, i sembla que ens faci por mirar la seva cara

  • josep.olivé dijo:

   En la línea de JL, jo crec tambè que l’odi és l’única arma utilitzada pels fanàtics pertorbats (inoculats i inoculadors) en la matança d’ahir.

 3. gloria aparicio dijo:

  Doncs gran part de la resta del Mon Occidental, aquets que fan minuts i minuts de silencis….quanta hipocresia…..!!!!

  • José Luis dijo:

   Et dic el que a Fita, per mi no és això el que toca avui. Segur que n’hi ha d’hipòcrites, però avui jo estic del costat de qualsevol que faci minuts de silenci i que es proposi acabar amb aquests que volen el retorn a la barbàrie. Ja sé que tu també, però avui, el foco ha d’il•luminar l’enemic, i no les nostres misèries. Entre altres coses, perquè, no ho dubtis, ells no tenen cap dubte ni es fan cap pregunta, i se’n en foten i aprofiten d’aquesta immensa capacitat d’autocrítica nostra, amb la que de vegades sembla que ens volem emparar i pagar els nostres pecats.

 4. De un cartel a la puerta de un cine, en París, anunciando que abrirá mañana: «La culture est un des plus importants remparts face à la barbarie, nous nous devons de continuer à la partager». (fotografía en LeMonde)

 5. Mina Barrado dijo:

  Me siento triste. Esa es la verdad. Hace falta mucho amor para combatir pacíficamente esto. Pero me temo que todo el amor del mundo sea insuficiente.
  Besos!

 6. josep.olivé dijo:

  Merci.

 7. kalamar dijo:

  En vez de un minuto he decidido hacer un día de silencio. La de barbaridades que se oyen y leen hoy. Con las imágenes ya es mucho. Demasiado. Gracias.

 8. Ângels dijo:

  Tristeza y desolación.no diré nada más.U.A.

Dejar un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s